Metal Revolt Need You! (GR)

by MetalRevolt on September 25, 2017

Bio

Το Metal Revolt δημιουργηθηκε από μια ομάδα οπαδών της αγαπημένης μας μουσικής το 2016. Δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαστε με το χώρο των metal zines καθώς το 2010-2015 κόντρα σε όλα τα “προγνωστικά” κρατούσαμε ζωντανή την “metal σπίθα” μας με το Reckoning Hour Metal Webzine. Το συγκεκριμένο zine κατάφερε τα γίνει γνωστό ιδιαίτερα στην Ελλάδα για την αντικειμενικοτητα και την αγάπη με την οποία παρουσίασε τόσο τις ‘’ξένες’’ όσο και τις ‘’δικες’’ μας μπάντες. Όπως είναι γνωστό οι ανθρώπινες σχέσεις κάθε μέρα δοκιμάζονται και κάπως έτσι στα τέλη του 2015 κάποια μέλη της άλλοτε συμπαγής ομάδας του RH αποχώρησαν, αυτό σε συνδυασμό με κάποια οικονομικά προβλήματα του ιδρυτή του zine οδήγησαν με μαθηματική ακρίβεια στο τέλος του όμορφου αυτού ταξιδιού.

Πλέον έχοντας ξεπεράσει όλα τα προβλήματα του παρελθόντος ο ιδρυτής και η ομάδα του ανανεωμένου Metal Revolt σας προσκαλεί στο νέο και ακόμα πιο ελπιδοφόρο ταξίδι!

Ποιος είναι ο σκοπός μας όμως ; Φυσικά η έκφραση των metal δρώμενων από την δικιά μας οπτική γωνιά. Ποια είναι αυτή ; Η αθώα και γεμάτη αγάπη ματιά του “metal οπαδού”! Δεν είμαστε εδώ ούτε για να “σας μάθουμε μουσική” ούτε να διατυπώσουμε τις άκρα επιστημονικες απόψεις μας για το νέο culture core black melodic speed thrash metal συγκρότημα από κάποιο μακρινό χωριό της Νορβηγίας που ακούσαμε χθες… Εαν αγαπάς και εσύ την metal μουσική και δεν θέλεις κάποιον εξυπνάκια από πάνω σου…έχεις βρει το σωστό μέρος!

Ελα να ακούσουμε μαζί παλιά και νέα metal μουσική, να μοιραστούμε τις απόψεις μας για τους νέους δίσκους που κυκλοφορούν και να συζητήσουμε για το πόσο ανυπομονούμε να δούμε το αγαπημένο μας συγκρότημα στην επερχόμενη συναυλία τους!

WE NEED YOU!

Εαν θες να μοιραστείς με τον κόσμο την αγάπη σου για την metal μουσική, η ομάδα του Metal Revolt μπορεί να στεγάσει τα άρθρα σου και τις απόψεις σου!

Ελα σε επικοινωνία μεσώ email στέλνοντας στο metalrevolt@outlook.com με θέμα «Συντάκτης»

Στο μήνυμα σου θα πρέπει να μας πεις λίγα λόγια για εσένα όπως : Το όνομα σου(facebook profil ή skype για να επικοινωνησουμε μαζί σου),ηλικία,πόσο ενεργός μπορείς να είσαι στο site, για ποια κατηγορία ενδιαφέρεσαι περισσότερο να συνεισφέρεις(συνεντεύξεις,ειδήσεις,κριτικές δίσκων, ανταποκρισεις ), εάν ήσουν ή εισαι ακόμα μέλος σε κάποιο άλλο zine κ.τ.λ.

Εφόσον ενδιαφέρεσαι να ανεβάσεις κριτικές δίσκων στείλε μας σε αρχείο word την κριτική σου για κάποιο δίσκο που δεν έχουμε καλύψει! Προσοχή στην ορθογραφία και στην σύνταξη. Λόγω της πολίτικης του νέου zine θα εκτιμήσουμε επίσης να έχεις την ικανότητα να μεταφράσεις το εν λόγω κείμενο στα αγγλικά.

Ποια είναι τα οφέλη από την συνεργασία μου με το zine; Υπάρχει χρηματική αμοιβή;

– Δυστυχώς προς το παρόν το zine δεν έχει έσοδα, σκοπός μας είναι βέβαια μέσω της καλύτερης οργάνωσης μας και διεύρυνση της ομάδας μας κάποια στιγμή να είναι εφικτό να υπάρχει και αυτή η δυνατότητα.

+ O κάθε αρθρογράφος μας θα έχει την δυνατότητα να ακούσει ακυκλοφόρητο υλικό απο μπάντες εξωτερικού και εσωτερικού  και να μιλήσει μαζί τους.

update: Ανοικτές θέσεις!

*Reviewers

*Interviewers

*Social Media Managers

Με σεβασμό,

Metal Revolt’s Team.

Reckoning Hour Metal Webzine (2010-2015)

Metal Revolt Webzine (2016)

“See you at the darkest side!”
What's your reaction?
LOL
0%
Cheers
0%
What!?
0%
Meh...
0%
Sad
0%
RAGE!
0%
Comments
Leave a reply

Leave a Response

Explicit Content
85%

When The DeadBolt Breaks – “Angels are weeping…God Has Abandoned”

85%

When The DeadBolt Breaks – “Angels are weeping…God Has Abandoned”

64%

Serial Vice – Nightmares Come True

74%

Verilun – Through fire…in the Sun (review)

90%

Enemy Inside – Phoenix

Metal Suggestions #2

BLACK LIGHT on Metal Revolt: “We want to innovate our style”

89%

Black Light – Map of Truth (single)

90%

Whatever End – A Birth of Loss

Desert Near The End – Hunt For The Sun

85%

Karma Violens – Serpent God

Megadeth – Dystopia

Daphne and the Fuzz

90%

Fallen Arise – Adeline

85%

Electric Litany – Enduring Days You Will Overcome

80%
100%

Nytt Land – Oðal

Kvelertak – Nattesferd

Colemesis – Vivisección

80%

Memorain – Duality Of Man

80%
89%

Slayer – Repentless

Fonts by Google Fonts. Icons by Fontello. Full Credits here »